TIJMEN @ WOOFERMUSIC . NL

Pianoles en keyboardles in Ermelo

Over mij: Tijmen Worrell

Voordat je op (proef-)les komt, vind je het wellicht fijn om al iets te weten te komen over wie je daar gaat tegenkomen. :-)

Mijn naam is Tijmen Worrell, ik ben bijna 36 jaar, getrouwd met Hilde en samen hebben we 3 kinderen (een meisje van 4, twee jongens van april 2019).

Vanzelfsprekend is pianospelen (en muziek in het algemeen) mijn grote passie. Ik het het geluk gehad van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. Naast het lesgeven, wat ik gemiddeld 5 dagen per week doe, speel ik ook regelmatig met Marcel & Lydia Zimmer. Mocht je die niet kennen, hier vind je hun Youtube-kanaal.

Over de lessen

Mocht je op piano- of keyboardles komen, dan probeer ik er samen met jou een gezellige en nuttige les van te maken. Geen leerling is hetzelfde, dus de lesinhoud en aanpak ook niet. Of je nou een snelle of minder snelle leerling bent, geen of veel ervaring hebt, van popmuziek of klassieke muziek houdt, alles is prima.

Samen zullen we een richting bepalen die bij jou past, en natuurlijk regelmatig bijgesteld kan worden. Hierbij kun je denken aan wel of niet notenlezen, van akkoorden spelen, in je eentje spelen of met begeleidingstracks, etc...

Een les duurt 30 minuten en plannen we in op een vaste dag en tijd. Mocht je liever incidenteel een les willen hebben, dan kunnen we ook per les een datum prikken. Verder kost een les €15,- (tot 21 jaar) / €18,15 (vanaf 21 jaar) en wordt betaald via automatische incasso.

De Algemene Voorwaarden vind je trouwens hier: Woofer Music Algemene Voorwaarden.pdf