TIJMEN @ WOOFERMUSIC . NL     

  Pianoles en keyboardles in Ermelo  

Mijn naam is Tijmen Worrell. Ik ben 38 jaar oud, getrouwd met Hilde en samen zijn wij trotse ouders van Madelief (7 jaar) en tweeling Jorrit en Olaf (3 jaar).

Al van kinds af aan speel ik keyboard en piano. Het begon met een klein keyboardje (met minitoetsen), toen een iets groter keyboard, toen een piano etc. Ik heb enkele jaren keyboard- en pianolessen gevolgd bij de streekmuziekschool in Harderwijk en Ermelo, en een jaar op het conservatorium in Zwolle gestudeerd.

Rond mijn 18de begon ik met het geven van pianoles. Eerst gewoon als een vriendendienstje, later aan een kennis, toen nog iemand, en dat breidde zich steeds verder uit tot een heel leuk bijbaantje. In januari 2006 liet ik me inschrijven bij de Kamer van Koophandel onder ‘Woofer Music’, en werd mijn hobby steeds meer mijn beroep. Inmiddels geef ik dus al 20 jaar piano- en keyboardles. Nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme!

Naast mijn gezin en werk als ‘pianoleraar’, speel ik regelmatig met Marcel & Lydia Zimmer, heel af en toe ook voor televisie. Helaas is dat vanwege corona een stuk minder geworden, maar wellicht trekt dat in 2022/2023 weer wat aan. Daarnaast speel ik nog regelmatig piano bij ons in de kerk (Kerkelijk Centrum, Ermelo). En niet te vergeten: mijn eigen band 'Millergrove' is sinds februari te vinden op o.a. Spotify en Youtube met onze eerste single 'Save Me'.